Recorduri pe Broadway. Fantoma de la Operă se joacă fără întrerupere de 32 de ani

40 de teatre și mii de spectatori zilnic, acesta e spectacolul oferit pe Broadway, în inima New York-ului. E o destinație emblematică. Îi entuziasmează pe turiști și îi face să viseze pe artiștii aflați în drumul spre glorie. Iar an de an, doboară recorduri de longevitate a spectacolelor, de număr de spectatori, de bani încasați și multe altele.

07 Ianuarie 2020, 21:31 Știrile TVR |

Broadway e o patrie, un templu al comediei muzicale: povești de dragoste pe ritmuri de jazz, rock, tot felul de adaptări.

În toată această nebunie, un spectacol legendar se joacă fără întrerupere de 32 de ani: Fantoma de la Operă, pentru care vin turiști din lumea întreagă. Pregătirile pentru reprezentația cu numărul 13 300 sunt în plină desfășurare, acum.

Pe Broadway, toate cifrele sunt spectaculoase: 40.000 de locuri în fiecare zi, ocupate în proporție de 94 la sută. Și 12 miliarde de dolari, contribuție la bugetul orașului.

Dar spectacolul nu e numai în sălile de teatru. Stardust este singurul restaurant din lume unde angajările se fac numai pe bază de aptitudini muzicale. Intre două comenzi duse la mese, Cahty Yates devine solistă.

Ca mii de cântăreți și actori veniți să își caute norocul la New York, Cathy speră să traverseze într-o zi strada și, la câțiva metri de localul unde servește, să urce pe una dintre scenele Broadway-ului.

*
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN EXTERN
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 29°C 27°C
IASI 24°C 24°C
CLUJ 21°C 19°C
CONSTANTA 24°C 26°C
CRAIOVA 23°C 22°C
BRASOV 22°C 23°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI