Record pentru acest an de infectări cu COVID 19. Un tânăr de 26 de ani nevaccinat, fără alte afecțiuni, a murit la Spitalul de Urgență din Craiova

Record de infectări
Record de infectări
21 septembrie 2021, 19:48

Ne apropiem de 7000 de cazuri de noi îmbolnăviri  pe zi, nivel pe care l-am înregistrat în decembrie 2020.  În curând am putea depăși recordul de infectări, atins în luna noiembrie a anului trecut, când se înregistrau peste 10 mii de cazuri zilnic.

Este greu de estimat care va fi amploarea valului 4, în condițiile în care rata de creștere este exponențială, iar oficialii se așteaptă să se mențină în perioada următoare.

De la un caz de infectare cu varianta Delta se pot infectat alte șase persoane, de la care pot apărea alte 36 de cazuri și tot așa.

Marea majoritate a celor infectați care ajung în spital și care mor cu COVID sunt nevaccinați. Își pierd viața chiar și tineri fără alte boli. Un bărbat de 26 de ani din Caraula, Dolj, fără alte afecțiuni, a murit la Spitalul Județean de Urgență din Craiova. Nu era vaccinat și a ajuns la spital în stare gravă.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite