Record online Ştirile TVR. Momentul în care sute de mii de lumini se aprind în Piaţa Victoriei–peste 1.5 milioane de vizualizări pe Facebook

6 februarie 2017, 15:22

Filmarea în care sute de mii de oameni aflaţi duminică seară în Piaţa Victoriei din Bucureşti şi-au aprins luminile telefoanelor şi care a fost postată pe pagina de Facebook a Ştirilor TVR a fost una dintre cele mai vizualizate filmări ale zilei de ieri.

Cei adunaţi duminică seară în Piaţa Victoriei au aprins lanternele telefoanelor mobile într-un gest simbolic de a „scoate corupţia în lumină”. Video-ul a fost văzut de peste 1.500.000 de utilizatori şi a fost distribuit de 30.000 de ori, având peste 20.000 de aprecieri.

Şi pe Reddit, cel mai mare forum de discuţii de pe Internet,  postarea cu imaginile transmise de TVR a fost cea mai apreciată dintre toate postările de ieri din întreaga lume, cu peste 1200 de comentarii.

(w460) Reddit

Ştirile TVR sunt prezente de-a lungul zilei în programele TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR Internaţional, TVR Moldova fie cu ediţii ale principalelor emisiuni informative –Telejurnalele sau Ora de Ştiri, fie cu ediţii speciale şi dezbateri pe subiectele importante ale zilei. Emisiunile produse de Ştirile TVR se regăsesc online pe TVR+, iar ştirile video apar publicate pe site-ul StirileTVR.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite