Record în curs de omologare. Doi ieşeni au urcat pe bicicletă toate vârfurile de peste 2500 de metri din România

Doi ieșeni curajoși au făcut un biatlon carpatic. În 76 de ore, cei doi au atins toate cele 14 vîrfuri de peste 2500 de metri din România. Sebastian și Tiberiu au urcat și au coborât munții pe bicicletă sau la pas, hotărâți să doboare un record. Acum trebuie să-l și omologheze.

26 August 2019, 20:13 |
Record pe bicicletă, în curs de omologare
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

Cum să-ţi depăşeşti propriile limite? Asta şi-au propus să descopere doi tineri ieşeni.

Tiberiu şi Sebastian au călătorit timp de trei zile şi 4 ore pe toate cele 14 vârfuri de peste 2500 de metri din România. De peripeţii nu au dus lipsă, dar au reuşit să se motiveze pentru a-şi atinge scopul.

Sebastian este pasionat de alergarea montană, iar Tiberiu face alpinism şi este instructor de arte marţiale. Pasiunea pentru mersul pe bicicletă i-a făcut să se cunoască şi să pornească la drum spre una dintre cele mai interesante experienţe de viaţă. Cum aproape de Iaşi nu există munţi, cei doi au fost nevoiţi sa găsească soluţii pentru a se antrena.

Toată călătoria a fost susţinută din bugetul personal şi a ajuns la aproximativ 10.000 de lei. Însă, cei doi spun că a meritat.

Răzvan şi Tiberiu şi-au propus, ca în viitor, să lanseze un proiect prin care să invite şi alţi pasionaţi de călătorii să-şi depaseasca limitele.

Prin tot ceea ce fac, îşi doresc să promoveze activitatea Asociaţiei „Acces natura", prin intermediul căreia persoanele cu dizabilităţi pot ajunge în locuri mai puţin accesibile şi pot face drumeţii cu ajutorul voluntarilor.

 

 

 

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 8°C 9°C
IASI 1°C 5°C
CLUJ 0°C 3°C
CONSTANTA 5°C 5°C
CRAIOVA 6°C 9°C
BRASOV 0°C 3°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
TVR65
ARHIVĂ ȘTIRI