Recomandările nutriționiștilor pentru masa de Paști. Trucuri care ajută digestia

4 aprilie 2018, 14:13

Cumpătarea și răbdarea sunt cheia unei alimentații sănătoase. Cu alte cuvinte, putem să mâncăm din toate bunătățile, dar nu la aceeași masă, iar paharul de vin să rămână doar un pahar.

Cu cât crește cantitatea de alcool, cu atât mai mare va fi pofta de mâncare. Prin urmare, dacă va este sete, beți alte lichide, adevărata binecuvântare pentru organism.

Înainte de a va înfrupta, ar trebui să vă întrebați dacă vă este foame sau doar poftă. Mai ales că masa este îmbelșugată și plină de tentații.

Nutriționiștii ne recomandă să mâncăm la o masă un singur tip de proteină animală și să așteptam 3 ore până la următoarea rundă de mâncat.

Psihologii spun că mâncăm mai mult pentru a compensa alte lipsuri, de natură emoțională.

De aceea, este indicat să ne aplecam asupra sufletelor noastre mai mult decât peste oala cu sarmale.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă