Real Madrid, la un pas de Supercupa Spaniei, după ce a învins Barcelona cu 3-1 la ea acasă. Returul se joacă fără Ronaldo

14 august 2017, 12:44

Prima manșă din supercupa Spaniei a început cu Barcelona în ofensivă și Luis Suarez l-a pus la încercare pe Navas. Replica Realului a venit prin șutul lui Isco în plasa laterală.

În minutul 25, Messi a tras peste din lovitură liberă, iar pe final de repriza Bale nu l-a putut învinge pe Ter Stegen, din pasa aceluiași Isco.

La reluare, madrilenii au profitat de autogolul lui Pique și au deschis scorul după numai cinci minute. Gazdele au căutat egalarea, dar Messi nu a putut relua centrarea lui Vidal.

Zidane a forțat desprinderea și l-a introdus pe Cristiano Ronaldo, dar portughezul a reluat din foarfeca peste poartă. În loc de 2-0, Barcelona a egalat dintr-un penalty obţinut de Luis Suarez şi transformat fără emoţii de Messi.

Bucuria gazdelor a durat doar trei minute. Ronaldo a finalizat un contraatac, dar s-a ales şi cu galben pentru că şi-a dat tricoul jos. Două minute mai târziu, vedeta madrilenilor a mai luat un avertisment pentru simulare şi a fost eliminat.

În prelungiri, nou intratul Asensio a stabilit scorul final, 3-1 pentru Real care are prima șansă în returul de pe Santiago Bernabeu.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite