Reacții internaționale după atacul din Franța. Donald Trump: Trebuie să fim puternici și vigilenți

21 aprilie 2017, 12:11

În primul rând, condoleanțe din partea țării noastre către poporul Franței. Așadar, se întâmplă din nou, pare-se. Am văzut informaăia când veneam aici. Deci este un lucru cumplit. Ceva cumplitcare se întâmplă în lume în zilele noastre. Pare un nou atac terorist. Ce poți să spui: Pur și simplu nu se mai termină. Trebuie să fim puternici și vigilenți, spun asta de mult timp, a transmis Donald Trump.

Premierul Italiei, Paolo Gentiloni: În primul rând, permiteți-mi să mă alătur președintelui Trump în cuvintele sale pentru ce s-a întâmplat la Paris. Cuvintele de condoleanțe și apropiere pentru poporul francez, pentru care este o perioadă foarte delicată.

„Transmit condoleanțe familiei polițistului decedat și solidaritatea noastră și, de asemenea, gândurile bune pentru cei răniți, astfel încât starea lor sperăm să evolueze înspre bine. Și, totodată, condamnăm astfel de atacuri. (…) Cred că trebuie o prevenție mult mai bună și (…) la lucrurile acestea cred că autoritățile din fiecare țară știu cel mai bine cum să răspundă. Eu vreau să transmit (…) solidaritatea și condoleanțele către familia polițistului francez decedat și sprijinul nostru pentru autoritățile franceze în a combate ceea ce, iată, se întâmplă, din păcate, tot mai des în Europa„, a declarat premierul României, Sorin Grindeanu, la Brăila.

Mark Rutte, premierul Olandei: „Vreau să ofer sincere condoleanţe familiilor afectate de atacul laş din inima Parisului, de aseară. Suntem alături de poporul Franţei”.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă