Reacții după demisia ministrului Apărării. Sindicaliști: Sunt domenii în care banii ajung pentru câteva zile

6 septembrie 2017, 20:06

Preşedintele PSD spune că regretă ce s-a întâmplat la Ministerul Apărării. În stilu-i caracteristic, lasă să se înţeleagă că în scandalul de la Apărare e ceva mijloc.

Pentru Adrian Ţuţuianu nu mai e însă cale de întoarcere, îşi va pierde inclusiv funcţia de preşedinte al Comsiei parlamentare de supraveghere a SRI. Ţuţuianu spune însă că pleacă din fruntea ministrului Apărării cu sentimentul datoriei împlinite. Cert este că demisia lui Ţuţuianu a agitat apele la Palatul Victoria.

La Palatul Victoria au fost chemaţi mai mulţi miniştri care au stat de vorba cu ministrul Finanţelor despre acest proiect, proiect care ar trebui să fie gata la sfârşitul săptămânii viitoare, iar pe lista ministerelor care cer mai mulţi bani la rectificare se află Ministerul de Interne şi cel al Apărării.

În asteptarea rectificării apar şi alte temeri legate de întârzierea salariilor în alte sectoare.

În administraţia locală, se pune semnul întrebării, la o mare parte din comunităţi, a acoperirii necesarului de fond de salarii. Pe de altă parte, sunt nemulţumiri în principal legate de vestitul transfer al taxelor sociale de la angajator la angajat, care practic va crea foarte multe probleme, mai ales în sectorul economic.

Ministerul Finanţelor a ţinut să trimită astăzi un nou comunicat prin care arată că rectificarea bugetară se va face până la sfârşitul lunii şi va fi una pozitivă.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite