Război în Ucraina | Noi atacuri ale ruşilor asupra zonelor locuite de civili. Cinci persoane au murit în Kiev şi Zaporojie. Zelenski a decorat militarii care luptă în prima linie la Bahmut

22 martie 2023, 14:03

În imagini se vede momentul în care un bloc de locuinţe este lovit de o rachetă rusească. Potrivit autorităţilor ucrainene, o a doua racheta a distrus un alt bloc din acelaşi oraş.

Atacurile ruseşti asupra zonelor locuite de civili au provocat numeroase victime, între care şi copii, susţin oficialii din Zaporojie.

Şi un restaurant din acelaşi oraş a fost distrus de bombardamentele ruseşti, deşi în apropiere nu există nici un obiectiv militar.

Atacuri violente ruseşti au avut loc în cursul nopţii şi în regiunea capitalei Kiev. Acolo au fost ucise cel puţin patru persoane şi câteva zeci au fost rănite. Oficialii de la Kiev spun că dronele de producţie iraniană ale ruşilor ar fi distrus un internat şcolar.

Echipajele de salvare continuă operaţiunile pentru găsirea civililor care ar fi rămas blocaţi sub dărâmături.

Pe de altă parte, preşedintele Volodimir Zelenski a efectuat o vizită neaşteptată pe linia frontului, în oraşul Bahmut.

Liderul ucrainean s-a întâlnit cu soldaţii care ţin piept de câteva luni asaltului rusesc şi a păstrat un moment de reculegere în memoria celor căzuţi în lupte.

De asemenea, şeful statului ucrainean i-a decorat pe militarii care luptă în prima linie şi a primit ultimele informaţii despre situaţia de pe front .

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite