Rată de infectare în creștere la Timișoara, în ciuda carantinei. HORECA a făcut o petiție pentru ridicarea restricțiilor, iar autoritățile trec la planul B

18 martie 2021, 20:37

Din cauza numărului de infectări, care s-a menținut ridicat, restaurantele, barurile și cafenelele nu s-au deschis la interior nici măcar pentru scurt timp din toamnă. Doar terasele au mai funcționat, așa că mai toate afacerile din domeniu sunt puse pe butuci.

Ceva mai norocoși au fost patronii de săli de sport care au fost deschise în ultimele luni. Odată cu carantina, și acestea s-au închis. Toți cei care au afaceri în aceste domenii au deschis o petiție online prin care cer să nu se prelungească măsura carantinei în Timișoara.

Autoritățile locale încearcă o soluție nouă la noi în țară, aceea de a ține deschis non stop un centru de vaccinare. Acesta va funcționa în cadrul Spitalului Județean și aproximativ 500 de persoane vor putea fi imunizate într-o zi. Va fi folosit doar ser produs de Pfizer, o alegere bazată pe încrederea manifestată până acum de populație în acest vaccin.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite