Rapid, noul lider al Superligii, după victoria cu FC Argeş

Rapid - FC Arges
Rapid - FC Arges
7 august 2022, 09:59

Ambele goluri ale Rapidului au fost marcate de Antonio Sefer (45, 64), primul cu un şut din marginea careului, după o pasă de la Valentin Costache, iar al doilea cu un şut din colţul careului, cu efect.

Golul oaspeţilor a fost de fapt un autogol al estonianului Mattias Kait (90+2), mingea intrând în poartă din acesta după respingerea portarului Horaţiu Moldovan, la un corner.

Rapid a jucat din min. 79 în zece oameni, Dragoş Grigore fiind eliminat pentru fault în postură de ultim apărător la Alexandru Işfan.

FC Argeş a fost aproape de a deschide scorul în min. 23, când Alexandru Işfan a şutat din lovitură liberă, Moldovan a respins, dar Dorian Bertrand a reluat din câţiva metri chiar în goalkeeper-ul rapidist.

Moldovan s-a remarcat şi în min. 58, la lovitura de cap a lui Işfan, iar în minutul 74 camerunezul Paul-Arnold Garita nu a ajuns la centrarea lui Costinel Tofan.

Rapid a avut un gol marcat de Marko Dugandzic (56), dar anulat pentru ofsaid la Costache.

FC Rapid Bucureşti – FC Argeş 2-1 (1-0), Stadion Rapid-Giuleşti – Bucureşti

Au marcat: Antonio Sefer (45, 64), respectiv Mattias Kait (90+2, autogol).

Cartonaş roşu: Dragoş Grigore (Rapid, 79).

Arbitru: Ionuţ Coza (Cernica/Ilfov); arbitri asistenţi: Mircea Mihail Grigoriu (Bucureşti), Ferencz Tunyogi (Zalău); al patrulea oficial: Andrei Moroiţă (Ploieşti)

Arbitru video: Radu Petrescu (Bucureşti); arbitru asistent video: Mircea Orbuleţ (Bucureşti)

Observatori: Adrian Comănescu (Râmnicu Vâlcea) – CCA, Marin Petrache (Săbăreni/Giurgiu) – LPF

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite