Ramona Săseanu și Liviu Popescu rămân la conducerea SRTv, respectiv SRR

Actul normativ care prevede prelungirea mandatelor directorilor generali interimari ai Societăţii Române de Televiziune şi Societăţii Române de Radiodifuziune a ajuns astăzi pe masa deputaților. Aleșii au trimis-o pentru dezbatere la comisiile de specialitate ale Parlamentului. Astfel, Ramona Săseanu și Liviu Popescu rămân la conducerea celor două instituții. Guvernul a emis ordonanță care prevede prelungirea mandatelor în timpul vacanței parlamentare.

24 August 2021, 09:00 (actualizat 24 August 2021, 17:51) |
Camera Deputatilor

ACTUALIZARE Ramona Săseanu și Liviu Popescu rămân la conducerea SRTv și SRR. Guvernul a emis ordonanță care prevede prelungirea mandatelor în timpul vacanței parlamentare.

_______________________________________

O sesiune extraordinară la Camera Deputaţilor a fost convocată pentru marţi de către Biroul Permanent.

Luni, conducerea Camerei a stabilit şedinţa pentru ora 10.00.

Pe ordinea de zi se află o informare cu privire la proiectul de lege privind aprobarea unei ordonanţe de urgenţă a Guvernului înregistrată la Biroul permanent al Camerei Deputaţilor şi care urmează să fie avizată de comisiile permanente în termenele stabilite, precum şi proiectul de lege privind aprobarea Ordonanţei de Urgenţă nr. 89/2021 pentru completarea articolului 46 al Legii nr. 41/1994 privind organizarea şi funcţionarea Societăţii Române de Radiodifuziune şi Societăţii Române de Televiziune.

OUG nr. 89/2021 prevede prelungirea mandatelor directorilor interimari ai Societăţilor române de Radio şi Televiziune, Liviu Popescu şi Ramona Săseanu, pe perioada vacanţei parlamentare.

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 8°C 9°C
IASI 4°C 5°C
CLUJ 0°C 3°C
CONSTANTA 4°C 6°C
CRAIOVA 7°C 7°C
BRASOV 1°C 3°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
TVR65
ARHIVĂ ȘTIRI