TELEJURNAL REGIONAL

Râmnicu Vâlcea: Se dau tichete pentru rechizite

Părinţii elevilor din Râmnicu Vâlcea care vor să primească tichete pentru rechizite mai pot depune cereri până la data de 11 septembrie. Pentru noul an şcolar, fiecare copil defavorizat are dreptul la un tichet în valoare de 500 de lei. Sprijinul educaţional vine de la Uniunea Europeană, dar cererile se primesc la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea.

31 August 2020, 11:19 (actualizat 31 August 2020, 11:26) |
Tichete pentru rechizite
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

Tichetul, în valoare de 500 de lei, este pe suport electronic şi poate fi folosit pentru achiziţionarea de rechizite şcolare, respectiv caiete, stilouri, articole pentru pictură şi ghiozdane, precum şi pentru articole de vestimentaţie.

În Râmnicu Vâlcea, părinţii trebuie să depună, până la data de 11 septembrie, o cerere tip, însoţită de mai multe documente doveditoare privind identitatea copiilor şi veniturile realizate de familie.

Pot primi tichete sociale, pentru sprijin educaţional, preşcolarii care provin din familii al căror venit net lunar pe membru de familie este sub 284 lei sau elevii - de la clasa pregătitoare până la clasa a VIII-a - al căror venit net pe membru de familie în luna iulie 2020 a fost sub 1115 lei.

Tichetele pentru rechizite sunt acordate prin Programul Operaţional pentru Ajutorarea Persoanelor Dezavantajate 2014-2020 aprobat de Comisia Europeană.

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN TELEJURNAL REGIONAL
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI -1°C 5°C
IASI -4°C 5°C
CLUJ -4°C 0°C
CONSTANTA -1°C 6°C
CRAIOVA 2°C 8°C
BRASOV -4°C 2°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI