Rămăşiţele parţial carbonizate ale unui copil, găsite lângă un cimitir din Arad

31 octombrie 2021, 14:37

 

Descoperirea şocantă a fost făcută sâmbătă de un localnic pe un teren viran din cartierul arădean Bujac. Omul şi-a scos câinele la plimbare lângă cimitirul din zonă, iar la un moment dat animalul a dat de rămăşiţele parţial carbonizate ale unui copil. Iniţial bărbatul nu şi-a dat seama că era vorba de rămăşiţe umane.

Şocat, bărbatul a anunţat imediat poliţia, iar anchetatorii au ajuns rapid la faţa locului.

Criminaliştii au analizat probele găsite pe teren şi au deja primele concluzii.

Trupul carbonizat al copilei a fost dus la medicină legală. Iar anchetatorii speră că rezultatele necropsiei îi vor ajuta să dea de urma criminalului. Ei sunt convinşi că prin incendierea trupului autorul oribilei crime a încercat să-şi şteargă urmele. Câţiva vecini spun că au văzut flăcări pe câmp.

Moartea fetei a fost provocată, se pare, de o lovitură, arată primele concluzii ale anchetatorilor, iar criminalul încă este în libertate.

Până acum poliţiştii au audiat mai multe persoane pentru a stabili un cerc de suspecţi şi speră să identifice cadavrul, lucru dificil mai ales că în zonă nu a fost semnalată dispariţia vreunui copil. Procurorii au deschis dosar penal pentru omor şi profanare de cadavre.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite