Raluca Turcan: PNL va vota împotriva Cabinetului PSD, împotriva unei scheme supradimensionate a Guvernului, făcută pentru clientela politică

3 ianuarie 2017, 16:42

Declaraţii ale Ralucăi Turcan, preşedinte interimar al PNL:

-Marcat de obsesia controlului, dl Dragnea a prezentat o listă de oameni aflaţi sub tutela sa personală. Singurul lucru pe care l-ar putea face în interes public miniştrii propuşi de către Liviu Dragnea ar fi să guverneze clar, transparent, şi să se emancipeze de sub tutela feudală a lui Liviu Dragnea.

-PNL va vota împotriva Cabinetului PSD, împotriva unei scheme supradimensionate a Guvernului şi făcută pentru clientela politică

-PNL solicită PSD să spună clar dacă renunţă la o serie din măsurile economice din programul lor de guvernare. Să spună public PSD dacă renunţă la cota de TVA de 19%, la eliminarea accizei pe combustibil şi a taxei pe stâlp. Dacă se dezice de propriul program de guvernare.

-PNL mai solicită PSD să spună clar dacă va propune Parlamentului sau nu Legea amnistiei. Să spună clar dacă Legea amnistiei a făcut a făcut parte din programul de guvernare asumat de PSD în campania electorală, dacă PSD a primit voturi în campania electorală, pentru Legea amnistiei, şi cum va acţiona în continuare PSD în Parlament, cu privire la această lege.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă