Raluca Turcan, greşeli gramaticale în timpul unei conferințe de presă. Vicepremierul României „propaghează” noi teorii. „Omul să aibă garanţia că nu se culcă sănătos şi se trezeşte mort”

Raluca Turcan
Raluca Turcan
21 noiembrie 2019, 08:48

La scurt timp după ce liberalii au râs de Viorica Dăncilă pentru anumite stângăcii din declarațiile sale, nu s-au lăsat mai prejos și au și ei un emisar în topul gafelor lingvistice: pe Raluca Turcan, cea care a inventat un nou cuvânt. ”(….) Agenți poștali fac politica PSD în teritoriu, că amenință cu neplata pensiilor sau ”propaghează” știrea falsă…”, a spus șefa liberală.

Totodată Raluca Turcan a declarat miercuri că toți cei implicați în tragedia de la Timișoara, unde doi copii și mama unuia dintre ei au murit după o dezinsecție, trebuie să răspundă direct pentru cele întâmplate, ”astfel încât omul să aibă garanţia că nu se culcă sănătos şi se trezeşte mort”.

Dacă Turcan a inventat ”propaghează”, colegul său din Parlament, Dan Barna, liderul USR, a copiat-o pe Elena Băsescu și a vorbit despre ”succesuri”, la scurt timp după ce a fost confirmat în fruntea Uniunii.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite