Raed Arafat la Tema zilei: O „biată” gripă, un virus obișnuit nu ucide atâta personal medical. Populația trebuie să înțeleagă că nu este vorba despre o glumă sau despre o exagerare

20 iunie 2020, 13:29

„Măsurile de distanțare care s-au luat la început, când s-a zis că le-am luat prea devreme, foarte bine ca le-am luat atunci, că acuma măsurile de relaxare treptată care s-au luat sunt măsuri corecte și pot fi compensate dacă oamenii respectă regulile”, a subliniat Raed Arafat.

„Unul dintre motivele pentru care unii nu mai respectă regulile sunt toate aceste speculații despre faptul că virusul nu există sau că este, și asta n-am să uit – comentariul unui coleg medic care zice este doar vorba de o biată gripă, dar răspunsul meu este că biată gripă nu ucide, cum am văzut în alte țări, sute sau mii din rândul personalului medical”, a ținut să constate șeful DSU.

„Un virus obișnuit nu ucide atâta personal medical când ei își fac datoria lor. Gândiți-vă că și populația este expusă și trebuie să înțeleagă că nu este vorba despre o glumă sau despre o exagerare”, a mai atras atenția Raed Arafat.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă