Radu Mazăre s-a însurat în închisoare. El s-a căsătorit cu femeia care i-a fost alături în ultimii 10 ani, un fost fotomodel

10 iulie 2019, 20:22

Roxana Mihalache a venit la penitenciarul Rahova la scurt timp după ce a fost cerută în căsătorie la telefon. Era vizibil emoționată, dar și pregătită să spună DA bărbatului alături de care stat în ultimii 10 ani.

Regulile din penitenciar impun ca astfel de ceremonii să fie oficiate în prezența a cel mult 10 persoane. Așa că la cununia lui Radu Mazăre au venit doar persoane foarte apropiate.

Evenimentul a avut loc în sectorul de vizite al închisorii, în față unui ofițer al stării civile din sectorul 5 și a durat 10 minute. La ieșire, noua doamnă Mazăre a refuzat să ofere presei detalii despre ceremonie.

Roxana Mihalache a fost fotomodel și a devenit apoi designer oficial pentru costumele folosite în carnavalul din Mamaia.

Tânăra i-a rămas alături fostului primar, inclusiv atunci când a fugit în Madagascar.

După căsătorie, Radu Mazăre poate depune o cerere pentru a petrece 48 de ore în camera intimă, cu proaspăta soție.

Mazăre are o condamnare de 9 ani de închisoare. Într-un alt dosar a mai primit 9 ani și 6 luni, dar această sentință nu este încă defintivă. Recent, DNA Constanța i-a mai deschis 4 dosare.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă