RADET începe duminică, de la ora 22.00, probele la cald

21 octombrie 2018, 11:16

Probele la cald ale RADET vor începe duminică seară, de la ora 22.00, pentru consumatorii din mediul urban din Bucureşti, a precizat RADET, printr-un comunicat.

Acţiunea se derulează progresiv având în vedere dimensiunile sistemului de termoficare şi numărul mare al consumatorilor. Probele la cald se vor desfăşura astfel încât, pe măsură ce temperatura exterioară scade, toţi consumatorii să beneficieze în condiţii normale de furnizarea agentului termic pentru încălzire”.

Regia aminteşte că furnizează căldură încă de la 1 octombrie, la cerere, spitalelor, şcolilor, grădiniţelor, căminelor de bătrâni şi altor instituţii publice, iar ELCEN a finalizat activităţile de întreţinere şi reparaţii, astfel încât instalaţiile sunt pregătite. De asemenea, dispeceratele RADET şi echipele de intervenţie funcţionează permanent.

Asociaţiile de proprietari care doresc amânarea furnizării agentului termic pentru încălzire pot solicita acest lucru în scris la registratura RADET din str. Cavafii Vechi nr. 15, la secţiile de termoficare de sector sau prin e-mail, mai precizează Regia.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite