RADET Bucureşti începe, din 11 septembrie, încărcarea cu apă a instalaţiilor de alimentare cu energie termică

RADET București anunță că de luni, 11 septembrie, va începe încărcarea cu apă a instalațiilor de alimentare cu energie termică pentru pregătirea rețelei de termoficare în noul sezon de încălzire.

10 Septembrie 2017, 15:37 (actualizat 10 Septembrie 2017, 15:40) Știrile TVR |
RADET

Potrivit unui comunicat al RADET București, data privind furnizarea agentului termic pentru încălzire va fi anunțată ulterior.

Consumatorii RADET sunt rugați să ia toate măsurile necesare pentru finalizarea lucrărilor la instalațiile interioare din imobile, pentru a evita inundații în apartamente ce pot apărea odată cu încărcarea acestora.

Asociațiile de proprietari racordate la sistemul centralizat de termoficare trebuie să se asigure că instalațiile interioare proprii de alimentare cu energie termică sunt în stare de funcționare și că lucrările din interiorul imobilelor sunt finalizate.

Potrivit unor prevederi din Legea nr. 325/2006 a serviciului public de alimentare cu energie termică, debranșarea instalațiilor interioare de încălzire și/sau pentru apă caldă menajeră ale consumatorilor de energie termică dintr-un condominiu nu poate fi efectuată pe parcursul sezonului de încălzire.

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN SOCIAL
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 22°C 24°C
IASI 22°C 21°C
CLUJ 18°C 20°C
CONSTANTA 21°C 21°C
CRAIOVA 20°C 22°C
BRASOV 18°C 20°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI