Pustiu pe străzi de Revelion în București și în marile orașe. Spectacole cu focuri de artificii, date de fiecare în parte

1 ianuarie 2021, 13:49

În centrul Capitalei, intrarea în noul an nu a mai fost marcată cu un spectacol de focuri de artificii, care luminau feeric cerul în alti ani.

Acum, doar câteva petarde, lansate din balcoane au adus aminte vag de atmosfera festivă cu care ne-am obișnuit la fiecare Revelion. Momentul a fost totuși urmărit cu interes de bucureșteni de la ferestre, balcoane sau de pe trotuar.

Atât bulevardele cât și străzile principale au fost pustii. Restaurantele au avut lacătul pe ușă iar petrecerile au fost restrânse. În Piața Constituției, unde se organizau spectacolele și focuri de artificii, azi noapte au fost doar mașini de jandarmi și de politie.

În Braşov, trecerea în noul an a fost marcata de primărie cu focuri de artificii.

Lansarea a fost activată din trei locații diferite, astfel încât spectacolul să poată fi văzut din mai multe zone ale orașului. Spectacolul admirat de la ferestrele locuințelor a început la miezul nopții și a durat 7 minute.

Și la Sângeorz Băi, primăria a organizat un mic spectacol de foc de artificii. Ca peste tot, evenimentul pirotehnic a început cu două ore înainte de miezul nopții dar ceața și ploaia le-au luat bucuria celor peste

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite