Purtătoarea de cuvânt a preşedintelui american Joe Biden, Jen Psaki, va părăsi Casa Albă și se va întoarce la televiziune

Jen Psaki secretarul de presă al Casei Albe
Jen Psaki secretarul de presă al Casei Albe
2 aprilie 2022, 10:11

Potrivit Axios, primul care a dezvăluit informaţiile, Jen Psaki, în vârstă de 43 de ani, se află în negocieri exclusive cu MSNBC, un canal progresist care a recrutat-o deja pe fosta purtătoare de cuvânt a vicepreşedintei Kamala Harris, Symone Sanders.

Conform CNN, purtătoarea de cuvânt va rămâne la Casa Albă până la organizarea foartei populare „Cine a asociaţiei corespondenţilor de la Casa Albă”, care va avea loc pe 30 aprilie, după două ediţii anulate din cauza pandemiei.

În primăvara anului 2021, Jen Psaki a comunicat că intenţionează să mai petreacă un an şi ceva în această poziţie extrem de expusă, explicând că îşi doreşte să petreacă mai mult timp cu cei doi copii ai săi.

După ce a ocupat diverse funcţii guvernamentale în timpul ambelor mandate ale preşedintelui Obama, în 2017 purtătoarea de cuvânt a Casei Albe a început să lucreze pentru CNN în calitate de comentator politic. Ea s-a alăturat apoi echipei de „tranziţie” în noiembrie 2020, responsabilă cu pregătirea sosirii lui Joe Biden la Casa Albă.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite