Psoriazisul vindecat clinic cu imunoglobuline Y Imunoinstant

Romvac a lansat terapia locală și generală cu imunoglobuline aviare specifice IgY din produsele Imunoinstant, demonstrând că pacientul cu psoriazis poate fi vindecat clinic. Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), psoriazisul este o boală cronică, dureroasă, care mutilează bolnavul, îi limitează activitățile și care, din nefericire, nu pare să aibă tratament.

22 Iulie 2021, 15:09 (actualizat 22 Iulie 2021, 15:31) |
Cercetare. Medicina

Specialiștii de la Romvac contrazic cu fermitate acest lucru, prin cele câteva mii de pacienți care s-au vindecat clinic de psoriazis, în urma aplicării terapiei adjuvante cu imunoglobulinele IgY specifice.

Oamenii de știință au testat cu succes terapia cu imunoglobuline IgY specifice Imunoinstant, demonstrând că în psoriazis este nevoie atât de administrarea tratamentului local, cât și a unuia general.

În psoriazis, este imperioasă susținerea imunității organismului, iar Romvac face acest lucru prin terapia cu Imunoinstant pe bază de imunglobuline IgY specifice care asigură imunitatea pasivă, adică anticorpii sunt direct introduși în organism și nu mai este nevoie ca aceștia să fie produși de organismul nostru, așa cum se întâmplă în cazul vaccinării. De aceea, și acțiunea produselor Imunoinstant este rapidă. În plus, terapia cu imunoglobuline IgY nu prezintă efecte adverse, fapt demonstrat științific.

Pentru indicarea schemei terapeutice corecte, se impune stabilirea unui diagnostic de certitudine, prin testul histopatologic. Apoi, în funcție de tipul de psoriazis și de localizarea acestuia, se prescrie terapia cu soluții orale și cu aplicare locală, spray-uri, pulberi, creme sau unguente.

Avantajul terapiei cu Imunoinstant este că nu prezintă efecte secundare și se poate administra oricărei persoane încă de la vârsta la care aceasta poate consuma oul, cu condiția de a nu prezenta alergie la ou în general. Romvac a înregistrat o premieră mondială cu vindecarea clinică a unei fetițe de 5 ani care avea psoriazis vulgar generalizat.

Sursa Agerpres

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 15°C 6°C
IASI 9°C 4°C
CLUJ 3°C 2°C
CONSTANTA 16°C 7°C
CRAIOVA 9°C 4°C
BRASOV 10°C 3°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
TVR65
ARHIVĂ ȘTIRI