PSD: Redeschiderea grădiniţelor devine noua farsă liberală. Pentru copii şi familiile lor, România este în zodia IohanNICHT!

Partidul Social Democrat
Partidul Social Democrat
15 iunie 2020, 13:18

„Redeschiderea grădinițelor devine noua farsă liberală în țara în care guvernarea refuză dublarea alocațiilor pentru copii. Zilele prostiei PNL continuă să facă victime! Iohannis anunță că de azi se redeschid gradinițe și afterschooluri, Orban face ședință de Guvern, iar rezultatul este tipic liberal: nimic”, au transmis social-democrații.

Potrivit acestora, sute de mii de părinți au așteptat zile la rând normele care nu mai apar.

„E și greu să apară cu un profesor pus ministru doar să comită dezacorduri: . Tradus în română, n-au putut da norme de aplicare fiindcă trebuiau să se așeze la aceeași masă trei liberali, Anisie, Tătaru și Violeta Alexandru. Ministrul Sănătății are o preocupare exclusivă, mega-licitația de măști, ministrul Muncii trăiește în obsesia ei bolnăvicioasă – concedierile, că de construit locuri de muncă PNL nu e în stare. De fapt, acesta este stilul guvernării PNL, promitem ajutor pentru companii, măști pentru nevoiași, spitale redeschise pentru bolnavi, dar nu livrăm nimic. Copiii sunt acum la rând pe lista victimelor liberale, mai ales că, la Cotroceni, legea dublării alocațiilor se umple de praf. Pentru copii și familiile lor, România este în #zodia IohanNICHT”, mai arată PSD.

Potrivit deciziei Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, de luni ar fi trebuit să se deschidă creștele, grădinițele și afterschool-urile.

Duminică, însă, ministrul Educației a spus că normele metodologice pentru ca acest lucru să se întâmple nu sunt gata, motiv pentru care aceste unități de învățământ rămân închise.

 

 

 

sursa

mediafax.ro

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite