PSD-iștii din aripa Dragnea lucrează pentru adunarea de voturi în favoarea moţiunii de cenzură. Mai au nevoie de 10 parlamentari (surse)

17 iunie 2017, 13:38

Concluzia celor din tabăra lui Liviu Dragnea este că moțiunea de cenzură care va fi votată miercuri va trece cu siguranță, a transmis Andreea Dumitrescu. Cu toate acestea speră ca astăzi UDMR să anunțe că va fi alături de ei și că Uniunea va vota și ea această moțiune de cenzură. Din informațiile noastre, ar mai avea nevoie de 10 parlamentari de la alte partide ca să fie 100% liniștiți că moțiunea va trece.

Însă, potrivit unor surse, Sorin Grindeanu și Victor Ponta au reușit să găsească și ei dizidenți în partid și că ar fi cel puțin 4 organizații care sunt alături de ei – Timiș, Caraș-Severin, Iași și Gorj.

Florin Iordache susține că a discutat inclusiv cu cei care ar fi pe lista dizidenților, însă aceștia nu ar fi alături de Sorin Grindeanu. El a spus totodată că cei care nu vor susține această moțiune de cenzură vor fi excluși din partid.

Florin Iordache, deputat PSD, fost ministru al Justiției: „Nu sunt motive în acest moment să credem că cele 233 de voturi nu vor fi obținute. Trebuie să adoptăm și această moțiune tocmai pentru a instala un guvern legitim, pentru că, în acest moment, cu excepția premierului, care a rămas din vechea guvernare, se încearcă un așa-zis guvern care nu reprezintă pe nimeni”.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite