PSD a convocat Comitetul Executiv marți seara. Cum explică Viorica Dăncilă prezența fostului vicepremier Gabriel Oprea la sediul partidului

25 noiembrie 2019, 08:33

Reporter: „Doamna președinte, ați convocat Comitetul Executiv pentru marți seara la 18.30. La ce să ne aşteptăm?”

Viorica Dăncilă: „La discuții constructive, la un dialog între noi, colegi, la un dialog între toți membrii Comitetului Executiv Național. […] Nu voi cere absolut nimic, vreau să analizăm toți de ce s-a ajuns aici, să ne asumăm fiecare lucrurile care nu au mers bine. […] Trebuie să ne asumăm acest rezultat, să vedem cum îl menținem pe acesta și să aducem voturi în plus.”

Reporter: „De ce a avut Klaus Iohannis un procent atât de mare?”

Viorica Dăncilă: „Pentru că a fost mai apreciat probabil de electorat, a avut echipele care s-au miscat mult mai bine in teritoriu, a castigat foarte mult in orasele si judetele mari.”

Reporter: „Asta înseamnă că liderii unde rezultatele au fost slabe vor fi schimbați?”

Viorica Dăncilă: „Nu ştiu. Decizia o vom lua în Comitetul Executiv Naţional.”

Reporter: „Îl vedem aici pe domnul Gabriel Oprea. Ne puteți explica prezența lui în sediul central al partidului?”

Viorica Dăncilă: „Da, noi am făcut protocol de colaborare cu sindicatele, cu CNSLR Frăţia, cu Uniunea Militarilor şi Rezerviştilor, Poliţiştilor şi Militarilor, am făcut cu mai multe sindicate, iar prin aceste protocoale pe care le-am semnat, liderii sindicatelor respective fac parte din Comitetul Executiv Național.”

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite