Protestul „15 minute”. Ştefan Mandachi: Să stăm cu toții, să luam o pauză care să coincidă cu un restart național

14 martie 2019, 09:55

Va fi un protest pașnic spune Ştefan Mandachi. Nu avem nevoie de insulte și de calomnii, să facă o fotografie în momentul în care protestează, să posteze pe rețelele de socializare cu #sieustau. Să stam cu toții, să luam o pauză care să coincidă cu un restart, asta este cea ce îmi doresc un restart mental, național, a subliniat Ştefan Mandachi.

Ne așteptăm să vină foarte mulți suceveni. Mâine este o nouă etapă pentru că mâine are loc dezvelirea monumentului autostrăzii. Acel metru de autostrada va fi făcut public și asteptăm oameni din toatp țara și din străinătate. Vom fi o mulțime, sper eu , de zeci de mii de oameni, vom prezenta autostrada să se poată verifica dimensiunile,   vom avea un mic discurs și vom face publice planurile noastre. Nu îmi doresc un protest vehement, ci unul pașnic, a spus Ştefan Mandachi, la Telejurnal Matinal.

Acest demers m-a costat în jur de 4.500 de euro, dar la fel cum am mai spus nu am insinuat ca statul trebuie sa faca autostrada cu 4,599 de euro, a mai adăugat suceveanul.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite