Proteste la Parlament, unde sute de manifestanți s-au adunat după scandalul din Cameră, pe legile justiției

6 decembrie 2017, 20:45

Protestatarii au venit la poarta pe unde se știe că ies parlamentarii. Unul dintre ei chiar s-a așezat, pe șosea, în fața unei masini.

A fost protest și la Cluj Napoca. 200 de oameni au scandat în fața sediilor PSD și PNL din oraș, care se află în aceeași clădire.

23.36 Lucrurile s-au mai liniștit, în spatele meu sunt 2-3 deputați USR care stau de vorbă cu protestatarii, a transmis Marius Popescu, pentru Ora de Știri. Aceștia au ieșit și le-au spus oamenilor că au înregistrat o mică victorie pentru că au reușit să amâne votarea legii privind Statutul magistraților. Oamenii s-au mutat la poarta pe care ies deputații, jandarmii i-au împiedicat pe cei  care participă la proteste să se apropie și mașinile au ieșit în trombă din Parlament.

21.30 Lucrurile s-au liniștit, a fost un mic moment în care protestatarii au încercat să ajungă la poarta Parlamentului pe care se știe că ies parlamentarii după ce pleacă acasă, a transmis Marius Popescu. Au trebuit să traverseze strada și, dat fiind numărul mare de protestatari, traficul a fost blocat. În acest moment bulevardul este din nou deschis, iar protestatarii au fost din nou regrupați de jandarmi în zona Parcului Izvor, peste drum de Parlament. La un moment dat, un protestatar s-a întins pe jos în fața unei mașini, a fost ridicat foarte repede de jandarmi. Oamenii strigă împotriva Puterii.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite