Proteste în Piața Victoriei din Capitală și în marile orașe, față de politizarea Justiției

27 august 2017, 19:39

Oamenii protestează față de proiectul de modificare a legilor justiției, prezentate miercuri de Tudorel Toader. Ei striga „PSD, ciuma roșie!”, „Dragnea, nu uita, România nu e a ta!”, „DNA, să vină să vă ia!”.

UPDATE În Piața Victoriei se strigă „Tudorele, nu uita/ Astăzi vrem demisia!”

UPDATE Oamenii continuă să se adune în Piața Victoriei, ei vin de pe bulevardele adiacente.

 

20.10 Cluj Napoca este pe lista oraşelor unde oamenii s-au mobilizat pe reţelele de socializare și au anunțat că ies în stradă şi că vor striga „Jos mâinile de pe Justiție!” Deocamdată sunt câteva zeci de persoane în Piața Unirii, transmite Tiberiu Szasz.

20.05 S-au adunat în Piața Victoriei în jur de 200 de persoane, însă numărul lor continuă să crească, transmite Andreea Anghel, pentru Telejurnal. Ei cer demisia șefului guvernului și a șefului PSD.

19.26 Protestatarii încep să se-adune în Piața Victoriei, sunt în jur de 30 de persoane, a transmis Andreea Anghel, pentru Telejurnal. Toți s-au mobilizat pe rețelele de socializare. Și-au anunțat prezența aproximativ 3.000 de oameni, iar punctul culminant al acestei seri ar trebui să fie în jurul orei 21.00, atunci când oamenii vor aprinde luminițe – lanterne, brichete – nu numai aici, în Piață, ci oriunde s-ar afla în acel moment, pentru a atrage atenția asupra măsurilor pe care guvernanții au anunțat că le iau.

Este vorba de legile justiției, pe care ministrul Justiției, Tudorel Toader, a anunțat că ar dori să le schimbe.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

Șapte persoane reținute pentru trafic de droguri, în Gorj

Marius Ionuț Voineag, Procuror-șef Direcția Națională Anticorupție. Sursa foto: DNA

Emanuel Ungureanu (USR) a sesizat ANI cu privire la averea șefului DNA