Protest spontan al angajaților din transportul public din Galați. Vehiculele Transurb nu au ieșit pe traseu vineri dimineața

5 noiembrie 2021, 08:55

Salariaţii care au venit la baza auto a SC Transurb au discutat cu directorul societăţii şi cu reprezentanţi ai Primăriei municipiului Galaţi.

Conducerea societății le-au făcut câteva promisiuni.

Cu 1 decembrie să acordăm acea rată a inflație de anul trecut de 2,63, să plătim în continuare în limita a 32 de ore, orele suplimentare acumulate, a spus Dorian Dumitru, director Transurb,  Galați.

Luni, zeci de salariaţi de la SC Transurb au oprit lucrul, timp de mai bine de o oră, protestând faţă de decizia directoratului de a plăti la interval de 90 de zile orele suplimentare lucrate de salariaţi şi de a renunţa la programul de weekend pentru controlori, dispeceri şi cei care lucrează la monitorizarea traficului, decizie care reduce veniturile angajaţilor cu sume cuprinse între 300 şi 600 de lei. Sursa: Agerpres

Șoferii Transurb au asigurat doar cursele convenție, cu marile companii din oraș, respectiv pentru angajații de la combinatul siderurgic și șantierul naval.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite