Protest pe trecerea de pietoni, cu lumânări aprinse, la Lețcani, după accidentul în care un băiețel a murit lovit de un tir, iar tatăl și fratele său au fost răniți grav

20 aprilie 2023, 17:38

Oamenii au traversat şoseaua de mai multe ori cu lumânări în mâini, pe ploaie, impresionați de tragedia familiei care și-a pierdut un copil. Coloanele de mașini pe ambele sensuri au ajuns de aproape 4 km.

Protestul s-a încheiat cu puțin timp înainte de ora 21.00. Oamenii au anunțat că vor relua protestele și mâine, începând cu ora 11.30.

Băiețelul a murit, iar fratele său de şase ani a fost grav rănit după ce un TIR i-a lovit pe trecerea de pietoni. Şi tatăl lor, care îl ţinea în braţe pe cel mai mic dintre ei, a ajuns la spital. Tragedia a fost surprinsă de camerele de supraveghere din zonă.

Prefectura Iași a stabilit deja că în comuna Leţcani vor fi amplasate limitatoare de viteză, iar în urmatoarele luni, trecerile vor fi semaforizate.

Drumul European 583 este foarte aglomerat și tranzitat mai ales de tiruri care intră în România din Republica Moldova.

Citiți și Un TIR a lovit doi copii și pe tatăl lor, pe o trecere de pietoni, la Lețcani, lângă Iași. Unul dintre minori şi-a pierdut viaţa, iar celălalt a fost grav rănit

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite