Protest al parlamentarilor PNL şi USR la începutul şedinţei de plen din Camera Deputaţilor

1 februarie 2017, 17:14

Înainte de începerea primei şedinţe de plen, parlamentarii PNL şi USR s-au dus în faţa prezidiului şi au ridicat nişte foi format A4 pe care era scris „Ruşine”, „Demisia Guvernului”, „Alegeri anticipate”, „Liber la furat”, „Refuz acest abuz!”. Apoi au scandat „Hoţii” şi „Demisia!”.

Preşedintele de şedinţă Gabriel Vlase i-a ameninţat pe protestatari cu evacuarea din sală, în cele din urmă, după 5 minute de protest, parlamentarii USR şi PNL s-au întors în băncile lor, a transmis Marius Vulpe, pentru TVR.

Nu a fost prima formă de protest de astăzi a parlamentarilor USR. Astăzi, la Birourile Permanente reunite, o parte din parlamentarii USR l-au flancat pe liderul senatorilor PSD Nicolae Şerban. Pe toată perioada în care acesta a încercat să prezinte concluziile şedinţei birourilor permanente reunite, acesta a fost aproape nevoit să plece în fugă de la această şedinţă, urmărit de către deputaţi.

Parlamentarii USR au protestat şi în jurul orei prânzului, când ministrul de Justiţie Florin Iordache a ieşit într-o conferinţă de presă să facă nişte precizări vizavi de proiectele adoptate marţi seară.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite