Protest al oierilor la Ministerul Agriculturii. Petre Daea: Niciodată nu se va întâmpla să ai subvenții egale în condițiile în care dorim să facem performanță

10 octombrie 2018, 11:49

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat că niciodată nu se va întâmpla așa ceva. Adică să fim serioși cu acest lucru, niciodată nu se va întâmpla să ai subvenții egale în condițiile în care dorim să facem performanță în țară și să fie bine pentru toată lumea (…) Îi respectăm pe toți, este adevărat că nu putem să-i mulțumim pe toți în același timp. Și ca să fie toți mulțumiți trebuie și de o parte și de cealaltă să înțelegem că avem un scop comun, și anume acela de a crește efectivele animale în România și a crește performanța pentru animale, a subliniat ministrul agriculturii, Petre Daea.

Ministrul a mai spus că va discuta cu fermierii și vor încerca să găsească soluții.

Suntem alături de toți fermierii din România, suntem alături de toți oierii, însă urmărim să creștem performanța, că altminteri nu s-ar putea justifica aceste subvenții. Performanță înseamnă creșterea randamentelor, creșterea calității, a mai adăugat Petre Daea.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite