Protest, în Capitală, pentru construirea Autostrăzii care leagă Transilvania de Moldova. Activiștii cer ca A8 să fie inclusă integral în prioritățile Planului Național de Relansare

2 decembrie 2020, 12:02

După ce au pichetat sediile Președinției și Guvernului, manifestanții au pornit și spre Parlament. Ei sunt nemulțumiți că Autostrada Unirii nu a fost inclusă integral printre prioritățile din Planul Național de Relansare.

„După 2 ani, am avut două guverne care nu au făcut nimic pentru această autostradă. Mă refer la Autostrada Unirii, Târgu Mureș – Târgu Neamț – Iași – Ungheni. Suntem tot la faza de studii. Până vineri, rugăm atât președintele și Guvernul, cât și acei parlamentari din Moldova, să facă tot ce ține de ei pentru a introduce toată autostrada A8 la finanțare pe cele două programe mari. Noi ne-am săturat. Nu mai vrem să auzim de capete de autostradă. Noi vrem, până vineri, să se dea un mesaj foarte clar către Moldova că se dorește execuția acestei autostrăzi“, a spus Cătălin Urtoi, membru al asociației „Împreună pentru A8“.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite