Propunerile de miniștri au ajuns la Cotroceni. L. Dragnea și C.P. Tăriceanu au anunțat că nu participă la depunerea jurământului

16 octombrie 2017, 10:11

Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu au anunțat că nu vor participa la depunerea jurământului de la Cotroceni. Liderii coliției au discutat în biroul președintelui Camerei Deputaților despre proiectele de lege prioritare, printre care și legile justiției.

ACTUALIZARE: Propunerile au ajuns la Palatul Cotroceni, informează Administrația Prezidențială. Ceremonia  ar putea avea loc marți.  Președintele PSD, Liviu Dragnea, și președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu,  au anunţat că nu va participa la depunerea jurământului de la Cotroceni.

Marius Nica a mai fost ministru în cabinetul Ponta. Felix Stoe este de la PSD Constanța, a fost președintele Regiei Autonome județene de de Apă, iar Paul Stănescu a fost președintele Consiliului Județean. Cei trei îi vor înlocui pe Sevil Shaideh, Rovana Plumb și Răzvan Cuc, care și-au dat demisiile săptămâna trecută.

Premierul Mihai Tudose a precizat că nu a discutat cu șeful statului despre propunerile pentru cele trei ministere și nu există un plan B în cazul în care președintele țării nu acceptă propunerile, sau una dintre ele.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat că nu va participa la depunerea jurământului de la Cotroceni.

Este posibil ca luni să aibă loc o ședință a coaliției de guvernare.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite