Propunere vulnerabilă în echipa lui Ludovic Orban. Chirurgul Victor Costache, propus la Sănătate, e implicat într-un caz de malpraxis

25 octombrie 2019, 20:15

O familie din Craiova susține că medicul chirurg Victor Costache ar fi pus greșit diagnosticul pacientei Elisabeta Tudorică. La 7 zile după ce a operat-o într-o clinică privată, femeia a murit.

Pe rolul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba este înregistrat un dosar penal care îl vizează pe doctorul Victor Costache dar acesta nu are calitatea de învinuit și nu este urmărit penal.

Liderul liberal, Ludovic Orban, garantează pentru integritatea lui Victor Costache și îl spijină în continuare pentru portofoliul de la Ministerul Sănătății.

Potrivit unor surse, la Colegiul Medicilor din Sibiu nu ar exista nicio sesizare privind pacienta Tudorică Elisabeta.

Victor Costache a absolvit Facultatea de Medicină din Iași în 1999 și a făcut rezidentiatul în Franța. După 10 ani de experiență în spitale europene, Costache s-a întors în 2014 în România, iar acum este directorul medical al unei clinici private din Sibiu. Potrivit CV-ului, a realizat peste 800 de intervenții pe cord. Victor Costache este membru PNL și consilierul lui Ludovic Orban.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite