Promisiuni exagerate de câştiguri. Tentative de fraudare online a micilor investitori Hidroelectrica

Hacker
Hacker
5 octombrie 2023, 16:37

„Aceste site-uri conţin informaţii false de susţinere şi certificare atribuite în mod incorect Hidroelectrica sau autorităţilor. De asemenea, site-urile web implicate în aceste acţiuni utilizează fără permisiune imaginea Hidroelectrica, a reprezentanţilor săi sau a unor persoane publice, şi creează simulări ale paginii oficiale a companiei”, explică Hidroelectrica.

Compania recomandă să fie verificat site-ul oficial, www.hidroelectrica.ro: „Toate informaţiile oficiale, comunicatele de presă şi actualizările privind acţiunile societăţii pot fi găsite pe acest site. Nu luaţi în considerare surse neoficiale”.

Reprezentanţii societăţii recomandă ca, înainte de a lua o decizie cu privire la investiţiile în acţiuni Hidroelectrica, să fie consultate surse oficiale de informare, precum Ghidul de a deveni investitor la Bursa de Valori Bucureşti, disponibil pe pagina de internet a BVB.

Hidroelectrica mai recomandă prudenţă în decizii: “Atenţie la apeluri şi e-mailuri suspecte: dacă primiţi apeluri telefonice sau e-mailuri pe care le consideraţi suspecte, nu răspundeţi solicitărilor de a investi şi evitaţi să faceţi clic pe link-uri sau să deschideţi fişiere ataşate; Protejaţi informaţiile personale: nu transferaţi niciodată bani fără a şti cine îi va primi, şi nu dezvăluiţi informaţii precum numărul contului bancar, datele de pe actul de identitate sau orice alte date personale către surse necunoscute; Raportaţi tentativele de fraudă: Dacă vă confruntaţi cu tentative de fraudă sau activităţi suspecte, vă îndemnăm să raportaţi imediat aceste situaţii autorităţilor competente şi poliţiei”.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite