Proiect european „Diferiți, dar egali” | Terapie ocupațională pentru copiii cu deficiențe de la Școala Specială “Sf. Mina” din Craiova

4 ianuarie 2021, 11:50

Peste 100 de elevi, toți cu deficiențe, învață la școala Specială ,,Sf. Mina,, din Craiova. 20 dintre ei locuiesc în căminul școlii și nu ajung la familiile lor decât în vacanța de vară.

Asociația Promina din Craiova s-a gândit la ei și a accesat proiectul „Diferiți, dar egali” cu ajutorul căruia au fost organizate mai multe ateliere: de creație, de grădinărit, de gastronomie. Astfel, copiii au reușit să petreacă timpul liber de la sfârșitul săptămânii într-un mod creativ și util.

Toată această perioadă nu a creat probleme desfășurării proectului pentru că activitățile s-au desfășurat la început față în față, apoi și în mediul online.

Reprezentanții Asociației Promina din Craiova sunt mulțumiți de rezultatele proiectului și consideră că au fost atinse obiectivele propuse.

În luna februarie, reprezentanții asociației vor mai accesa un alt proiect european, tot pe terapie ocupațională, pentru copiii cu dizabilități.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite