Programul sferturilor de finală ale Cupei Mondiale la Rugby | Partidele vor fi transmise în direct şi în exclusivitate la Televiziunea Română

Cupa Mondială de rugby în exclusivitate la TVR
Cupa Mondială de rugby în exclusivitate la TVR
13 octombrie 2019, 17:35

La precedenta Cupă Mondială, Japonia îşi arăta pentru prima oară colţii şi provoca un adevărat cataclism odată cu succesul obţinut în faţa Africii de Sud. Patru ani mai târziu, Japonia închide grupa A cu 4 victorii, termină pe primul loc în faţa Irlandei şi Scoţiei şi se pregăteşte pentru un nou duel cu „Springboks” în sferturile de finală. Gazdele au dominat categoric ultima partidă cu Scoţia pe care au învins-o cu bonus ofensiv, scor 28-21.

În ultima zi a grupelor de la Cupa Mondială, primul duel dintre Namibia şi Canada a fost anulat din cauza taifunului Hagibis, care a cauzat multe probleme în această perioadă în Japonia. A urmat apoi confruntarea dintre Statele Unite şi Tonga, meciul care a închis grupa C. Fisiihoi a deschis scorul cu un eseu, moment în care proaspăt intrat pe teren Te`o să înscrie două eseuri pentru americani la interval de 4 minute.
Partea a doua a aparţinut tonganilor şi cu alte 3 încercări au reuşit să învingă cu 31 la 19 şi să reuşească o victorie în faza grupelor.
Celălalt meci al zilei a fost unul fără istoric, Ţara Galilor câştigând fără să forţeze prea mult cu Uruguay-ul, scor 35 la 13.

Programul sferturilor de finală ale Cupei Mondiale la Rugby

Sferturile de finală încep sâmbătă, la ora 10:15, la Televiziunea Română, cu partida dintre Anglia si Australia.
Tot sâmbătă, de la 13:15, Noua Zeelandă va întâlni Irlanda, iar meciurile zilei de duminică vor fi Ţara Galilor – Franţa (ora 10:15) şi Japonia – Africa de Sud (ora 13:15).
Toate partidele vor fi transmise în direct şi în exclusivitate la TVR.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite