Programul meciurilor de joi de la Campionatul Mondial. Astăzi se decid ultimele echipe calificate în optimi

Programul meciurilor de joi de la Campionatul Mondial
Programul meciurilor de joi de la Campionatul Mondial
28 iunie 2018, 09:52

Senegal – Columbia, ora 17.00, TVR 1 şi TVR HD | Japonia – Polonia, ora 17.00, TVR 2

Japonia, Senegal şi Columbia îşi joacă ultima şansă pentru calificarea în optimile Cupei Mondiale, în timp ce Polonia este deja eliminată de la turneul final. Senegal – Columbia este în exclusivitate la TVR1 şi TVR HD de la ora 17:00, iar pe TVR 2, de la aceeaşi oră, Japonia are nevoie şi de un egal în confruntarea cu Polonia pentru a se califica în optimi.

Cu patru puncte, Japonia este liderul grupei H. Chiar dacă la Samara, niponii vor întâlni o echipă a Poloniei care şi-a făcut bagajele, asiaticii nu se consideră deja calificaţi în optimi.

Senegal – Columbia este celălalt meci din grupă. Africanii sunt la mâna lor, având un avantaj de un punct  în fața sud-americanilor. Astfel, Mane şi compania pot trece în faza eliminatorie şi în cazul unui rezultat de egalitate.

Anglia – Belgia, ora 21.00, TVR 1, TVR HD | Panama – Tunisia, ora 21.00, TVR 2

Anglia -Belgia este şocul zilei la Campionatul Mondial. Ambele echipe sunt calificate în optimi, iar cine câstigă termină grupa pe primul loc şi rămâne pe partea de tablou unde mai sunt Uruguay, Portugalia, Franţa, Argentina şi Brazilia. Derby-ul de la Kalinigrad este în exclusivitate la TVR 1 şi TVR HD de la ora 21:00. Pe TVR 2, de la aceeaşi oră, se joacă Panama-Tunisia.

Pentru meciul de la Kalinigrad, selecționerul Belgiei, Roberto Martinez, are de gând să-și odihnească o parte din vedete. Kevin De Bruyne și Romelu Lukaku pot absenta, ultimul ratând și un antrenament în această săptămână din cauza unei mici accidentări.

De partea cealaltă, englezii îi cunosc foarte bine pe belgieni. Cei mai buni fotbalişti ai naţionalei lui Martinez joacă în Premier League.

Anglia și Belgia nu s-au mai întâlnit într-un meci direct din 2012. Atunci se înfruntau într-o partidă amicală, câștigată de englezi cu 1-0. Ultima oară s-au confruntat într-un meci oficial la Mondialul din 1990, când englezii s-au impus după prelungiri.

Panama şi Tunisia se întâlnesc în meci direct şi speră să obţină primele puncte la acest Campionat Mondial.

Componenţa grupelor şi clasamentul

Programul complet al meciurilor de la Campionatul Mondial 2018. Toate meciurile sunt transmise în exclusivitate de TVR

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite