Programul de tabere ARC, dedicat Centenarului Marii Uniri. 3000 de tineri din diaspora vor beneficia de tabere anul acesta

Programul de tabere ARC, dedicat în acest an Centenarului Marii Uniri, a ajuns la a X-a ediție.  Proiectul se  adresează etnicilor români din afara granițelor, respectiv elevi, tineri, studenți din țările aflate în jurul granițelor și Balcani.

28 Martie 2018, 15:12 (actualizat 28 Martie 2018, 23:15) Știrile TVR |
Tabere pentru românii de pretutindeni
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

2700 de locuri sunt destinate taberei din vară, iar în premieră, anul acesta programul ARC se extinde și în iarnă, cu încă 300 de locuri.

În cadrul evenimentului, ministrul pentru Românii de Pretutindeni, Natalia-Elena Intotero, şi ministrul Tineretului şi Sportului, Ioana Bran, au semnat un protocol de colaborare între MRP şi MTS dedicat programului de tabere "ARC", ediţia 2018 - "ARC CENTENAR".

Ioana Bran, ministrul Tineretului şi Sportului, a punctat că programul taberelor ARC este unul care are continuitate, având în vedere că a ajuns în al zecelea an de funcţionare.

Ministrul a menţionat că anul acesta taberele vor fi găzduite în judeţele Tulcea, Neamţ, Hunedoara şi Gorj.

Ministrul pentru Românii de Pretutindeni, Natalia Intotero, a afirmat, la rândul său, că la ediţiile derulate în cadrul programului 'ARC' au participat aproximativ 20 de mii de tineri de etnie română din comunităţile istorice şi diaspora.

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 18°C 13°C
IASI 18°C 16°C
CLUJ 14°C 14°C
CONSTANTA 11°C 9°C
CRAIOVA 18°C 13°C
BRASOV 12°C 12°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI