Programele HD ale Știrilor TVR, un reper pentru toți românii, în casele dvs. de un an

Știrile TVR au început în urmă cu un an proiectul care a transformat radical formatele Telejurnalelor şi edițiilor speciale ale televiziunii publice. Emisiunile informative ale TVR sunt prezentate din cel mai mare studio de știri, un studio high definition care adaugă calitatea noilor tehnologii profesionalismului jurnaliștilor care produc zi de zi programele informative ale TVR.

03 Noiembrie 2020, 20:53 (actualizat 03 Noiembrie 2020, 21:05) |
Programele HD ale Știrilor TVR
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

Telejurnalul orei 20.00 este un reper al programelor informative tv pentru toți românii.

Iar de un an, Știrile TVR sunt HD.

Calitatea imaginii şi sunetul au făcut pasul spre noile tehnologii media printr-un efort de echipă.

Studioul 2 al TVR a fost complet regândit și a devenit cel mai mare studio HD de știri din România. Am pus totul într-un pachet complet, care să redea fidel așteptările pe care le aveți de la Televiziunea Publică.

Din noul studio HD am prezentat cele mai importante evenimente politice din ultimul an: învestirea primului guvern Orban și alegerile prezidențiale.

Tot în format HD am pășit împreună într-un nou an, 2020, care avea să fie cel mai greu din istoria recentă. Pandemia, criza covid, ne-a adus primele situaţii critice din alte țări. Apoi a fost și primul caz Covid 19 și în România.

Din studioul Știrilor TVR am prezentat deciziile importante ale autorităților dar și reportajele realizate de jurnaliștii TVR în zonele roșii ale luptei cu noul coronavirus.

Suntem atenți și transmitem toate informațiile relevante, sfaturile vitale ale specialiștilor, explicațiile epidemiologilor, realizările cercetătorilor care vor să oprească răspândirea bolii.

Edițiile speciale ale Știrilor TVR sunt transmise, ca și Telejurnalele TVR 1 și TVR 2, din studioul HD.

Din Studioul 2 am prezentat și primele alegeri din România organizate în condiții de pandemie. Jurnaliștii Știrilor TVR au fost peste tot. Și au avut grijă să fie un exemplu pentru respectarea regulilor sanitare.

Iar studioul HD al Știrilor TVR va fi și legătura cu cel mai fierbinte eveniment electoral al planetei.

Vom fi în direct ore în șir pentru a fi martori ai alegerilor care decid soarta Statelor Unite și a lumii, în Noaptea Americană.

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 8°C 6°C
IASI 3°C -1°C
CLUJ 2°C 3°C
CONSTANTA 14°C 7°C
CRAIOVA 5°C 7°C
BRASOV 5°C 3°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
TVR65
ARHIVĂ ȘTIRI