Profesorii din mai multe orașe din țară continuă protestele și spun că nu vor renunța până când guvernul nu va veni cu o ofertă clară de mărire a salariilor

31 mai 2023, 14:36

Oamenii cer în continuare salarii mai mari, și nu alte oferte propuse de Executiv. Astăzi sunt proteste în Galați, Constanța, Buzău și Pitești.

La Constanța, acțiunea de protest a avut loc în fața Prefecturii. Au fost prezente peste 1000 de cadre didactice, dar și lucrători auxiliari și muncitori. Au fost prezenți elevi veniți să-și susțină profesorii l acțiunea de protest.

Oamenii și-au strigat nemulțumirile și au spus că vor să-și recapete demnitatea, să aibă salarii decente și să nu mai fie nevoiți să aibă câteva joburi pentru a-și asigura traiul.

Oamenii spun că nu vor renunța la acțiunile de protest până când guvernul nu va veni cu o ofertă clară de mărire a salariilor.

Sindicaliștii au ieșit în stradă în mai multe orașe și marți.

La Timișoara, angajații din școli și grădinițe au plecat în marș până în fața Prefecturii. La acțiune au luat parte și elevi, în semn de solidaritate cu profesorii lor.

Și la Cluj-Napoca și la Galați protestele au continuat. Oamenii au cerut din nou salarii mai mari, și nu prime, așa cum le-a propus Executivul.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite