Prof. univ. dr. Viorel Jinga: La maratonul vaccinării din București, cadre didactice ale Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” vor răspunde întrebărilor cu privire la vaccinare

6 mai 2021, 13:40

Sunt 1200 de voluntari care s-au înscris pe un link și, la un moment dat, a trebuit să oprim înscrierea voluntarilor pentru că erau prea mulți și am făcut înscriere și pentru rapel peste trei săptămâni. Pentru cele 50 de cabinete s-au înscris circa 1200 de voluntari din care  500 de studenți. Remarcăm activitatea de voluntariat a studenților și în alte acțiuni, 300 de asistente medicale, cu sprijinul Ordinului asistentelor din București și 400 de medici, majoritatea cadre didactice la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, a declarat la TVR 1, prof. univ. dr. Viorel Jinga, rector al Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila”.

Voluntarii s-au implicat în această campanie pentru a ajuta la accelerarea vaccinării în țara noastră.

Prof. univ. dr. Viorel Jinga a mai anunțat că va fi un studio de la care se vor transmite părerile specialiștilor în domeniul COVID-ului, al vaccinului, al efectelor secundare. Cadre didactice ale Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” vor răspunde la întrebările celor care sunt încă nehotărâți sau au anumite suspiciuni cu privire la vaccinare.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă