Probleme pentru FCSB la plecarea spre Armenia! Charterul programat să decoleze la ora 9 dimineaţa a plecat după mai multe ore de aşteptare

Mihai Stoica
Mihai Stoica
24 iulie 2019, 12:57

Roş-albaştrii se resimt după programul încărcat din campionat şi Europa League.

„Imaginaţi-vă că ieri am ajuns la 3 dimineaţa în bază şi azi plecăm în Armenia. Şi vedeţi ce se întâmplă… Trebuia să plecăm la 9. Am fost anunţaţi că plecăm la 11 – 11:30. Probabil că vom pleca la 14. Nu e vina nimănui, ne-am ales meseriile astea, nu trebuie să ne lamentăm, dar oboseala mentală este un factor important pentru că imediat se transformă şi în oboseala fizică”, a spus Mihai Stoica.

Dincolo de condiţiile grele în care sunt nevoiţi să joace, jucătorii de la FCSB nu-şi fac probleme pentru meciul cu Alashkert.

„FCSB pare favorită, am urmărit şi eu jocul pe care echipa Alashkert l-a disputat în compania formaţiei Makedonija. S-a disputat într-o bază frumoasă, teren în dreapta, teren în spatele porţii. Am jucat la Orhei pe un teren, iar un teren adiacent era teren de baschet părăsit”, a zis managerul sportiv al vicecampioanei.

100 000 de euro a plătit FCSB pentru charterul ce-i va conduce în Armenia

„Nu înţeleg de ce UEFA permite unor echipe să joace în asemenea condiţii pentru că eforturile sunt mari. Pe noi ne costă 100 de mii de euro acest charter care pleacă cu o întârziere pe care nu o ştie nimeni. E o competiţie pe care o respectăm, dar câteodată se pare că nu suntem respectaţi jucând pe asemenea stadioane”, a declarat oficialul FCSB.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite