Probleme în Vrancea și Botoșani. Un bărbat a fost luat cu tot cu tractor de viitura, iar o ambulanță a rămas blocată în râul Slănic

7 iunie 2019, 11:34

Alt incident a avut loc la Jitia, în Vrancea. O ambulanță a rămas blocată în râul Slănic, pentru că în zonă nu există un pod care traversează apa. Localnicii au reușit să scoată salvarea după o oră. Între timp, asistenta medicală a ajuns pe jos la pacientă.

Actualizare. Un bărbat care voia să ajute localnicii loviți de inundații, a căzut pradă furiei apelor. Se afla singur în mijlocul șuvoiului, acuza dureri la o mână și era vizibil speriat! Ajutorul nu a întârziat să apară, pompierii acționând cu o barcă pentru salvarea acestuia, informează IGSU.

Ieri seară, un bărbat a fost luat cu tot cu tractor de viitura care s-a format pe râul Miletin, din localitatea Prăjeni, județul Botoșani. A rămas izolat pe tractorul răsturnat de curentul puternic al apei. Pompierii au fost salvarea lui! Bărbatul a fost recuperat și predat unei ambulanțe din cadrul serviciului județean de ambulanță pentru evaluarea stării medicale, potrivit IGSU.

În ultimele 24 de ore, pompierii au intervenit în 101 localități din 23 județe afectate de vremea rea. Au fost afectate 181 case, 12 anexe gospodărești, 162 beciuri/subsoluri, 569 curți, 5 clădiri aparținând unor instituții publice și 4 imobile aparținând unor operatori economici.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă