Prinţul Harry şi Meghan s-au mutat în statul american California

Harry şi Meghan. Arhivă
Harry şi Meghan. Arhivă
27 martie 2020, 16:27

Cuplul a călătorit spre Los Angeles la bordul unui avion privat săptămâna trecută, în perioada în care Canada şi Statele Unite se pregăteau să închidă frontiera lor comună pentru a combate astfel răspândirea pandemiei de COVID-19.

„Harry şi Meghan au părăsit definitiv Canada”, a declarat o sursă citată de tabloidul The Sun. „Graniţele urmau să se închidă, iar avioanele să fie blocate la sol, aşa că au trebuit să plece”, a adăugat aceeaşi sursă.

„Plecarea lor era prevăzută deja de ceva vreme. Au înţeles că rezidenţa în Canada nu era convenabilă din mai multe motive şi voiau să se mute în regiunea Los Angeles”, a precizat sursa.

Meghan, fostă actriţă americană, are mulţi prieteni în California, unde locuieşte şi mama ei, Doria.

Vestea despre mutarea cuplului în California a venit la câteva ore după ce grupul Disney a anunţat că Meghan şi-a împrumutat vocea într-un film documentar produs de Disneynature, ce prezintă viaţa unei familii de elefanţi din Africa.

Documentarul va fi lansat pe 3 aprilie, la trei zile după retragerea oficială a cuplului din rândul membrilor activi ai casei regale britanice.

Biroul de presă de la Palatul Buckingham nu a făcut declaraţii despre informaţiile publicate de tabloidul The Sun.

(sursa: Agerpres)

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite