Principesa Margareta şi principele Radu călătoresc cu Trenul Regal, la centenarul bătăliilor de la Mărăşti, Mărăşeşti şi Oituz

11 iulie 2017, 14:40

Punctul final al traseului este Cimitirul Eroilor din Oituz, unde alteţele lor regale vor depune flori în memoria ostaşilor români căzuţi pe câmpul de luptă.

Principesa Margareta şi principele Radu sunt însoțiți de ambasadorul Statelor Unite, Hans Klemm.

Trenul Regal va porni din Gara Focșani, la ora 10,45, iar prima oprire va fi în Gara din Mărășești, la ora 11,25.

(w500) Principesa

Familia Regală va lua parte, apoi, la Mausoleul din Mărășești, la o ceremonie de depunere de flori, începând cu ora 11,45, și va depune flori, ulterior, la Mausoleul de la Mărăști, la ora 13,10.

A doua oprire a Trenului Regal va fi în Gara din Adjud, la ora 15,30, timp de 10 minute, iar a treia oprire în Gara din Onești, la ora 16,20.

La finalul zilei, Familia Regală va merge la Cimitirul Eroilor din Oituz, la ora 16,50, pentru a depune flori, într-o ceremonie solemnă, în memoria ostașilor români căzuți pe câmpul de luptă.

Și militarii NATO din armata română, aflați la cel mai mare exercițiu al Alianței din țara noastră, au tras salve de artilerie dimineața, la ora 3.50, momentul în care a început ofensiva de la Mărăşti, acum 100 de ani.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite