Principalul suspect în cazul înjunghierii baschetbaliştilor americani din Brăila a primit încă 30 de zile de arest preventiv

Daniel Gabriel Husein cunoscut sub porecla de
Daniel Gabriel Husein cunoscut sub porecla de
13 decembrie 2018, 14:26

Parchetul a cerut prelungirea măsurii preventive în cazul lui Daniel Gabriel Husein, acesta fiind acuzat de tentativă de omor calificat, port şi folosire fără drept de obiecte periculoase şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.

„Judecătorul de drepturi şi libertăţi a dispus prelungirea arestării preventive a inculpatului, cu o durată de 30 de zile, cu începere de la data de 17.12.2018, până la data de 15.01.2019 inclusiv. Respinge ca nefondată cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura preventivă a arestului la domiciliu. Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la comunicare”, este decizia judecătorilor Tribunalului Brăila.

Potrivit avocatei inculpatului, Angelica Ionel, cea cu care s-a prezentat în momentul în care s-a predat, acesta recunoaşte doar săvârşirea faptei de tulburare a ordinii publice, susţinând că el este victimă în acest caz.

Cunoscut ca făcând parte din lumea interlopă a Brăilei, „Dasaev” a fost condamnat în trecut, în Spania, pentru proxenetism şi viol.

Doi americani, jucători de baschet la ACS Cuza Sport Brăila, au fost înjunghiaţi în noaptea de 15 spre 16 septembrie la o terasă din centrul Brăilei. Cei doi sportivi sunt Darrel Bowie, de 24 ani, aflat atunci în stare gravă, şi Joseph McClain, de 25 ani. Aceştia sunt în prezent în afara oricărui pericol.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite