Principalii suspecți în cazul crimei din Piața Constituției, identificați! O persoană a fost reținută. Doi suspecți au mai fost condamnați pentru omor, dar eliberați înainte de termen

4 octombrie 2019, 07:46

ACTUALIZARE O persoană a fost reţinută vineri seară în acest caz, informează Poliţia Capitalei.

Audierile continuă.

Polițiștii au descins în 21 de locuințe din mai multe sectoare ale Capitalei, unde au făcut percheziții și i-au căutat pe suspecții crimei din Piața Constituției, de duminica trecută.

Zeci de minute, șoseaua Petricani din sectorul 2 a fost blocată din cauza numărului mare de mașini ale polițiștilor.

Apoi, rând pe rând, suspecții principali au fost duși la audieri, la sediul Poliției.

Printre suspecți se numără și un fost boxer, în prezent antrenor la clubul sportiv Dinamo, Romeo Păun.

După ce, în ultimele zile, polițiștii au audiat zeci de persoane și au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere, au ajuns la concluzia că 5 tineri l-au lovit pe bărbatul de 30 de ani până l-au ucis.

Liderul lor, Alex Barbaro, cel care a incitat la violență, este de negăsit însă.

Scandalul a avut loc duminică seara, în Piața Constituției. Doua grupări s-au bătut cu bâte și cuțite și chiar au tras cu pistolul din cauza unei datorii mai vechi. Un bărbat a fost ucis, iar un altul a fost grav rănit.

Doi dintre suspecții principali au fost eliberați conditionat, în baza recursului compensatoriu. Ei fuseseră condamnați tot pentru omor.

În ultimii 2 ani, au fost eliberați în baza acestei legi peste 21 de mii de infractori. Dintre aceștia, aproape 7.000 erau violatori, tâlhari, pedofili sau criminali, potrivit datelor Administrației Penitenciarelor.

_______________________________

ACTUALIZARE Mai multe persoane au fost duse la audieri. Doi dintre suspecții în dosar au fost eliberați în baza recursului compensatoriu. Cele două persoane au fost condamnate tot pentru crimă.

ACTUALIZARE Zona Petricani – Lacul Tei este împânzită de sute de poliţişti şi mascaţi. Oamenii legii îl caută pe cel care duminică seara a omorât în bătaie un bărbat de 30 de ani în Piaţa Constituţiei, în timpul unei răfuieli cu bâte şi săbii dintre două clanuri rivale.

Doi dintre suspecți, condamnați în trecut pentru omor, au fost eliberați prin recursul compensatoriu.

ACTUALIZARE La ora 6.00, mascații și polițiștii au intrat în 20 de case zona Petricani – Lacul Tei. Polițiștii de la Rutieră verifică mașinile care intră și ies din cartier. Sunt verificați și pietonii.

În urma perchezițiilor, mai multe persoane vor fi duse la audieri.

Perchezițiile au loc la locuințele membrilor celor două clanuri, cele mai multe la membrii clanului atacator.

Liderul clanului, cel care se pare că este responsabil de crimă, nu ar fi în acest moment în Capitală.

La fața locului se află și criminaliști care ridică probe.

Duminică seara, în fața Palatului Parlamentului, două grupuri rivale s-au bătut cu bâte și topoare, au fost trase și focuri de armă. O persoană a murit și alta a fost rănită grav.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite